Pravila privatnosti

Aplikacija Rab Archaeological (T)races koristi GPS, kameru i zapisuje podatke u lokalnu galeriju. Osim toga,  ne prikuplja nikakve osobne informacije. Preuzimanje i korištenje aplikacije ne zahtijeva od Vas bilo kakve informacije o Vama ili Vašem uređaju. Aplikacija je u skladu sa Zakonom o zaštiti dječje online privatnosti. Ne prikuplja osobne podatke bilo koje vrste od korisnika bilo koje dobi.
Ako imate pitanja, možete nas kontaktirati o aplikaciji putem e-pošte. Zaprimljenu korisnikovu e-mail adresu i ostale podatke koje nam korisnik pošalje putem e-maila koristit ćemo samo kako bismo odgovorili na dobivene upite. Slobodno nam se obratite s bilo kakvim pitanjima o našim pravilima privatnosti na e-mail: info@rabarchaeologicaltraces.com

Ova aplikacija prikuplja podatke o lokaciji u pozadini i dok je aplikacija neaktivna kako bi snimala korisnikovu rutu, prikazivala statističke podatke o kretanju, brzinu kojom se korisnik kreće, put koji je prešao čak i kada aplikacija nije u uporabi.
Također, aplikacija snima fotografije koje se prikazuju u korisnikovog galeriji. Iste se neće koristiti u druge svrhe i od treće strane.